Recenzii despre Keto Eat&Fit

 • Mariana
  Obișnuiam să cântăresc 118 kilograme și nu mai credeam că pot face față obezității. Medicul a prescris o dietă ceto împreună cu aportul de capsule Keto Eat & Fit. Nu am crezut niciodată că slăbitul ar putea fi atât de ușor. În prima lună am slăbit deja 21 de kilograme și nu mă voi opri aici!
  Keto Eat&Fit
 • Dumitru
  Odată cu vârsta, a început să-și revină foarte mult. Soția mea a încercat să mă pună la dietă, dar nu am suportat-o ​​multă vreme, mă gândeam constant la mâncare, voiam carne. Am aflat despre dieta ceto a consumului de carne și alimente grase și am decis să încerc. Împreună cu ea am început să folosesc capsulele Keto Eat & Fit. Drept urmare, mănânc carne, dar kilogramele dispar! Și fără foame!
  Keto Eat&Fit
 • Ileana
  Obișnuiam să urmez o dietă ceto, dar nu puteam să reintroduc cetoză. Pe 3-4. Am avut dureri de cap severe în prima zi și m-am prăbușit. Un prieten m-a sfătuit să iau capsule Keto Eat & Fit cu dieta. cu ei în a doua zi am simțit un val de energie! În prima săptămână am slăbit aproape 5 kg!
  Keto Eat&Fit
 • Floarea
  Folosesc în mod regulat capsulele Keto Eat & Fit atunci când urmez o dietă keto. Pe parcursul unei luni pot slăbi 10-15 kilograme în timp ce nu îmi este foame și nu fac mișcare în sala de gimnastică.
  Keto Eat&Fit
 • Constantin
  Capsulele Keto Eat & Fit sunt foarte ușor de luat și, împreună cu o dietă specială, au un efect foarte rapid. Personal, am reușit să slăbesc 14 kilograme în acest fel în doar o lună.
  Keto Eat&Fit
Evaluarea utilizatorilor Keto Eat&Fit
4.7
7