Instructiuni de folosire Keto Eat&Fit

Instrucțiuni pentru utilizarea produsului

Capsulele Keto Eat & Fit sunt luate conform instrucțiunilor. Rezultatul pozitiv al pierderii în greutate depinde de oportunitatea primirii și de respectarea dozei de medicament. În pachet veți găsi instrucțiuni detaliate care vă vor învăța cum să utilizați corect produsul, indicațiile și contraindicațiile acestuia. Preparatul pe bază de plante Keto Eat & Fit recomandă administrarea a 3 capsule de trei ori pe zi cu puțină apă sau alt lichid. Puteți alege singur ora pentru programare. O dietă ceto cu complex Bhb pentru scăderea în greutate este concepută timp de 3 săptămâni. Dacă o persoană are probleme grave cu obezitatea, cursul se poate repeta, dar numai după o pauză de o lună.

Note despre aplicație

Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor pentru scăderea în greutate Keto Eat & Fit

Complexul de slăbire Keto Eat & Fit poate fi utilizat fără a vă schimba obiceiurile alimentare. Medicamentul merge bine cu toate produsele.

Se recomandă utilizarea unui produs unic de slăbire în următoarele cazuri:

  • Sedentarism Sedentarism;
  • Dieta greșită, dependența de alimentele grase;
  • Ușor și puternic supraponderal;

Dacă doriți să pierdeți câteva kilograme în plus, veți vedea rezultate pozitive după doar o săptămână de la administrarea capsulelor. Abordarea obezității severe necesită o abordare cuprinzătoare. Pe lângă administrarea medicamentului, trebuie să vă echilibrați dieta și exercițiile fizice.

Contraindicații

În ciuda compoziției naturale, capsulele au unele contraindicații. Capsulele dietetice Keto nu sunt recomandate:

  • copii de toate vârstele;
  • femeile însărcinate, precum și în timpul alăptării;
  • În cazul intoleranței individuale la oricare dintre componentele medicamentului;
  • Pentru bolile stomacului și formele sale cronice (ulcere, gastrită).

O mică listă de contraindicații pentru utilizarea Keto Eat & Fit contribuie la creșterea cererii de droguri în multe țări. În România, dieta ceto cu complex Bhb este populară pentru pierderea în greutate.