Dieta pentru leneși: cel mai ușor și mai sigur mod de a pierde în greutate

O altă confirmare că noul este vechiul uitat. Esența dietei pentru leneși este utilizarea corectă a apei. Aceasta este regula pe care o urmau bunicile noastre. Urmând regulile simple descrise în acest articol, poți scăpa de excesul de greutate în doar o lună.

Beneficiile unei diete leneșe

În comparație cu alte moduri de a pierde în greutate, o dietă cu apă leneșă te va ajuta să o faci mai confortabil, fără riscul unei căderi și a unei traume psihologice însoțitoare.

Fata bea apă cu o dietă leneșă
 1. Dacă respectați cu strictețe toate regulile, puteți mânca orice. Nu este nevoie să numărați caloriile, gândiți-vă la meniu și gătiți doar preparate dietetice, aveți grijă de metoda de tratament termic.
 2. Nu există o senzație constantă de foame deoarece apa umple întregul volum al stomacului. În plus, conținutul său de zero calorii.
 3. Se îmbunătățește activitatea organelor interne, corpul este curățat, ceea ce are un efect benefic asupra stării pielii - toate acestea sunt ajutate de o cantitate mare de lichid consumată.
 4. Apa este un excelent catalizator metabolic. Datorită ei, organismul arde caloriile mai repede, transformându-le în energie. Corpul începe imediat să se trezească, starea generală de bine se îmbunătățește, iar somnolența dispare.
 5. Dieta leneșă se poate face oriunde: în vacanță, la serviciu sau acasă. Nu sunt necesare antrenamente speciale sau modificări ale stilului de viață.

Dar cel mai important beneficiu al unei diete leneșe este că vă puteți răsfăța cu deliciile preferate, mai ales în timpul festivităților de sărbători. Trebuie doar să bei cantitatea necesară de lichid în avans și să slăbești cu plăcere.

Factorii care afectează rata de pierdere în greutate

Pierderea în exces este un proces individual și depinde de modul în care corpul pierde în greutate. Dieta pentru leneși este renumită doar pentru recenziile pozitive. Datorită dietei cu apă, puteți pierde de la 5 la 12 kg într-o lună.

Factori de care depinde pierderea în greutate:

 • Mâncarea pe care o mănâncă o persoană. În ciuda faptului că puteți mânca orice, merită să ne amintim că un exces de grăsimi, amidon și dulciuri va încetini pierderea în greutate. De asemenea, este de dorit să reduceți puțin cantitatea de sare.
 • Masa totală a excesului de greutate. Procesul merge mai repede cu cât este mai mult. La persoanele slabe și slabe, corpul scapă mult mai încet de excesul de greutate.
 • Vârstă. Cu cât persoana este mai în vârstă, cu atât metabolismul este mai sărac. Tinerii le este mai ușor să slăbească.

Dar, în multe privințe, efectul depinde de persoana însăși. Unii pierd 1 kg pe săptămână cu o dietă cu apă, alții ating o scădere în greutate de până la 5 kg în aceeași perioadă. Activitatea fizică accelerează procesul de pierdere în greutate. Când faci cursuri de educație fizică, nu poți pierde elasticitatea și pielea lăsată dacă o persoană are mult exces de greutate.

Dieta cu apa pentru lenesi

Recomandări și reguli de bază

Este indicat să urmați o dietă leneșă o dată pe an, nu mai mult de trei săptămâni. Dar dacă există un motiv întemeiat pentru a o repeta, este necesar să se respecte o pauză între ciclurile de dietă de cel puțin o lună. Obiceiul util dobândit de a bea apă chiar înainte de masă poate fi folosit în dieta zilnică, dar trebuie să reduceți puțin cantitatea de lichid.

Respectând cu strictețe regulile de bază, puteți obține succes în lupta împotriva kilogramelor în plus în cel mai scurt timp posibil.

 1. Conform regulilor dietei pentru leneși, este important să bei doar apă plată pură. Nu beți băuturi în timpul meselor și cel puțin pentru următoarea oră. După timpul alocat, puteți bea ceai, cafea sau ceaiuri din plante.
 2. Apa trebuie băută numai crudă și întotdeauna la temperatura camerei. În timpul tratamentului termic, apa pierde majoritatea mineralelor și sărurilor sale benefice. Cald - accelerează metabolismul și adaptează organismul la aportul alimentar, în timp ce începe activitatea tractului digestiv.
 3. Apa trebuie bauta nu doar cu 20 de minute inainte de masa principala, ci si inainte de mici gustari, chiar daca sunt fructe, biscuiti sau seminte. De regulă, pentru mulți, dorința de a gusta o gustare dispare doar cu nevoia de a bea 2 pahare de lichid.

Apa trebuie să fie întotdeauna în apropiere. Puteți cumpăra o sticlă mică de volumul dorit, astfel încât să nu fie dificultăți în măsurarea cantității necesare de lichid.

Dieta pentru lenesi - un meniu aproximativ

Înainte de a începe orice dietă, este indicat să luați în considerare o dietă aproximativă. Respectarea strictă a aportului alimentar pe oră crește temporar performanța. La pierderea rapidă a excesului de greutate contribuie și consumul crescut de fructe crude și reducerea cărnii dulci, grase, făinoase și afumate.

Alimente pentru dietă leneșă

Meniul zilnic de dietă pentru leneși arată astfel:

Timp meniul
mic dejun

7: 40 - 2 pahare cu apă curată.

8: 00 - micul dejun obișnuit.

9: 15 - 9: 30 - cafea sau ceai fără zahăr.

9: 30 – 12: 40 Apă pură necarbogazoasă nelimitat
Masa de seara

12: 40 - 2 pahare cu apa fara gaz.

13: 00 - prânz cu orice conținut de feluri de mâncare și calorii.

14: 15 - 14: 30 Ceai sau cafea fără zahăr.

14: 30 – 17: 40 Apa curata la temperatura camerei in orice cantitate
Masa de seara

17: 40 - 2 pahare cu apă curată.

18: 00 - Cina dupa gust.

19: 15 - 19: 30 Orice băutură fără zahăr.

19: 30 – 7: 40 Dacă ți-e foame poți bea puțină apă.

principalele contraindicații

Utilizarea unei cantități mari de apă elimină multe substanțe utile din organism, în special magneziu, sodiu și calciu. În timpul dietei, este indicat să începeți să beți un complex de vitamine-minerale.

Contraindicații ale alegerii acestei metode de slăbire:

 • Al treilea semestru de sarcină și alăptare.
 • Tulburări ale sistemului excretor, cum ar fi probleme cu rinichii, vezica urinară etc.
 • Când există o lipsă de calciu în organism.
 • Nu puteți urma o dietă pentru copiii sub 16 ani.

Înainte de a începe o dietă, persoanele cu boli ale sistemului cardiovascular ar trebui să consulte un medic. De asemenea, nu este recomandabil să aleagă această metodă pentru cei cărora nu le place să bea apă.